Filmul Wakolda (Ingerul Mortii) in premiera in Romania din 3 octombrie 2014
Publicat in 10 Sep 2014 de Mirela in Romania, Stiri, Wakolda, YouTube cu 0 Comentarii

Filmul Wakolda (Ingerul Mortii) va avea premiera in cinematografele din Romania incepand cu data de 3 Octombrie 2014. Filmul este distribuit de PARLUX Entertainment Romania.

“În Patagonia anului 1960, drumurile unui medic german și al unei familii argentiniene se intersectează. Cazat în hotelul lui Eva și Enzo, străinul devine fascinat de Lilith, fetița celor doi. Deși e deja adolescentă, aceasta nu arată ca și cum ar avea mai mult de 9 ani, ceea ce îl face pe oaspetele din străinătate, preocupat de chestiunea perfecțiunii fizice umane, să ia asupra sa misiunea maturizării forțate a micuței. Seduși de carisma acestuia, dar și de faptul că își plătește șederea cu șase luni în avans, Eva și Enzo îl acceptă. Într-un final, își dau seama că Lilith a fost supusă unui experiment genetic, iar medicul german nu e altul decât unul dintre cei mai mari criminali din istorie.”Natalia castigatoare la premiile Martin Fierro – 18 mai 2014
Publicat in 19 May 2014 de Mirela in Argentina, Galerie, Stiri, YouTube cu 0 Comentarii

Natalia a castigat aseara premiul Martin Fierro pentru cea mai buna actrita de comedie pentru rolul Aurora din Solamente vos. Felicitari pentru aceasta reusita si totodata pentru implinirea a 20 de ani de activitate artistica!!LA MULTI ANI, NATALIA!
Publicat in 19 May 2014 de Mirela in Stiri cu 1 Comentariu

Cu ocazia zilei de nastere a Nataliei echipa Natalia Oreiro Romania ii ureaza un calduros La multi ani!Natalia in Moscova – 17 aprilie
Publicat in 18 Apr 2014 de Mirela in Galerie, Stiri cu 0 Comentarii

Natalia a participat ieri in Moscova la inregistrarea emisiunii tv Urgant Show, s-a fotografiat cu fanii, iar mai tarziu a avut loc o intalnire cu fanii din mai multe fancluburi (surse: vk.com/natalia_oreiro_siempre, prosensation.com, twitter):


Natalia pe aeroportul din Moscova – 16 aprilie
Publicat in 16 Apr 2014 de Mirela in Galerie, Stiri cu 0 Comentarii

Natalia a sosit azi la Moscova (Rusia) si a fost intampinata de fani pe aeroport (sursa:facebook/radiorecord):Interviu Sabado Show – 12 aprilie
Publicat in 12 Apr 2014 de Mirela in Presa, Stiri cu 0 Comentarii

“Natalia Oreiro a 20 años del despegue ”

Invitada por Sedal, la actriz estuvo en Montevideo para el lanzamiento de la campaña “Uno, dos, tres peinados” y se confesó como nunca. Dos décadas atrás partía a Buenos Aires tras su sueño.

Con 17 años, perseverancia y book de fotos en mano, una joven uruguaya se instalaba sola en Buenos Aires. Era el año 1994. Tras un casting y otro, consiguió hacer algunas publicidades hasta que tomó su primer papel en TV, en la serie Alta comedia. Y desde ahí no paró. Han pasado 20 años desde que Natalia Oreiro (37) dejara Uruguay para transformarse en la estrella más oriental del firmamento. Actriz de papeles simples o complejos, Oreiro está haciendo una carrera intachable en cine y en TV. También es ídola musical hasta en la otra punta del mundo: es la mujer que consiguió que miles y miles de rusos canten a viva voz “soooy del Río de la Plata” sin saber seguramente de qué están hablando. De cine, TV y de rusos, de pasado y proyectos, y de ser madre, Natalia habla con Sábado Show de todas las etapas de su viaje. “Ha pasado rápido, y con mucho placer. Estoy contenta”, resume. Despegamos…

-En ese 2014 se cumplen 20 años que te fuiste de Uruguay, ¿qué dirías sobre este tiempo?

-Que pasó rápido. Cuando me di cuenta de que ahora se cumplían los 20 años me sorprendí de la velocidad de las cosas. Aunque cuando te ponés a recordar con más detalle en realidad pasaron un montón de cosas, de experiencias.
Continua…Wakolda in Romania la Cinepolitica – 11 si 12 aprilie 2014
Publicat in 8 Apr 2014 de Mirela in Stiri, Wakolda cu 0 Comentarii

Wakolda (tradusa Ingerul noptii) va putea fi urmarita pentru prima data la cinema in Romania (Bucuresti) in acest weekend in cadrul Festivalului International de Film Cinepolitica. Programul este urmatorul: Vineri (11 aprilie 2014) de la ora 20.00 la Cinema Studio si Sambata (12 aprilie 2014) de la ora 16.00 la Cinema Studio. Pentru mai multe informatii accesati acest link: http://www.cinepolitica.ro/ro/filme/ingerul-mortii

Reamintim faptul ca anul trecut un alt film al Nataliei, Infancia Clandestina, a avut premiera in Romania tot in cadrul Festivalului Cinepolitica.Premiile Platino in Panama – 5 aprilie
Publicat in 6 Apr 2014 de Mirela in Evenimente, Galerie, Stiri, Wakolda, YouTube cu 0 Comentarii

Natalia a fost prezenta ieri la decernarea Premiilor Platino in Panama unde a defilat pe covorul rosu si a acordat un premiu. Filmul Wakolda a fost nominalizat la mai multe categorii obtinand premiul pentru cea mai buna co-productie (sursa: youtube/natalia oreiro polonia). In galerie am adaugat capturi:


Natalia in Polonia: articol romanesc
Publicat in 9 Jan 2014 de Mirela in Concerte, Stiri, Video cu 0 Comentarii

Alexandra a scris un articol pentru bistriteanul.ro despre vizita Nataliei in Polonia:

VIDEO – FOTO: Din Polonia, Natalia Oreiro își salută fanii din România

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă, de origine uruguayană, Natalia Oreiro, a susţinut un concert în data de 14 decembrie în Wroclaw, Polonia, cu cele mai îndrăgite melodii ale sale.

Concertul face parte dintr-un mini turneu din Europa de Est, care a mai inclus 2 concerte la Moscova şi unul la Sankt Petersburg.

“ Îngerul Sălbatic” a susţinut în Polonia o conferinţă de presă la hotelul Radisson Blu unde a povestit, în exclusivitate, pentru Bistriţeanul.ro ce amintiri are despre ţara noastră: “…..”

Cititi continuarea articolului si urmariti un video de la plecarea Nataliei din Polonia pe site-ul bistriteanul.ro la urmatorul link:

http://www.bistriteanul.ro/video–foto-din-polonia-natalia-oreiro-isi-saluta-fanii-din-romania-1389108540201.htmlSosirea Nataliei la Wroclaw (Polonia) – 13 decembrie
Publicat in 17 Dec 2013 de Mirela in Galerie, Stiri cu 0 Comentarii

In data de 13 decembrie Natalia a sosit in Polonia la Wroclaw pentru a sustine ultimul concert din turneul sau. Eu si Alexandra am calatorit in Polonia pentru a vedea acest concert si am avut ocazia de a o intampina pe Natalia la hotel cu un buchet de flori si de a participa la conferinta de presa sustinuta la hotelul Radisson Blu. Va vom oferi in continuare fotografii exclusive realizate pe parcursul acestor zile in Polonia.

GRACIAS NATALIA POR TODO TU AMOR!!