Interviu “Dia Perfecto” Uruguay
Publicat in 7 Apr 2014 de Mirela in Galerie, Sedal, Video cu 0 Comentarii

Urmariti interviul acordat de Natalia pentru emisiunea “Dia Perfecto” in Uruguay (sursa: teledoce.com). In galerie gasiti capturi:
Emisiunea “Sonrie, Te estamos grabando” Uruguay – 4 aprilie
Publicat in 5 Apr 2014 de Mirela in Galerie, Sedal, Video cu 0 Comentarii

Urmariti emisiunea “Sonrie, Te estamos grabando” la care Natalia a participat in Uruguay. In galerie gasiti fotografii si capturi (sursa: teledoce.com):
Natalia in Uruguay la un eveniment Sedal – 3 aprilie
Publicat in 4 Apr 2014 de Mirela in Evenimente, Galerie, Sedal, Video cu 0 Comentarii

Natalia se afla in Montevideo (Uruguay) unde va participa in aceasta seara la un eveniment Sedal numit “Charla de amigas con Natalia Oreiro”. Evenimentul poate fi urmarit in direct de la miezul noptii pe http://www.todosmemiran.com./

Astazi ea a fost prezenta in emisiunea Verano Perfecto unde vorbit printre altele despre planurile pe care le are pentru acest an:

surse: Sedal Uruguay, teledoce.comNatalia in Polonia: articol romanesc
Publicat in 9 Jan 2014 de Mirela in Concerte, Stiri, Video cu 0 Comentarii

Alexandra a scris un articol pentru bistriteanul.ro despre vizita Nataliei in Polonia:

VIDEO – FOTO: Din Polonia, Natalia Oreiro își salută fanii din România

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă, de origine uruguayană, Natalia Oreiro, a susţinut un concert în data de 14 decembrie în Wroclaw, Polonia, cu cele mai îndrăgite melodii ale sale.

Concertul face parte dintr-un mini turneu din Europa de Est, care a mai inclus 2 concerte la Moscova şi unul la Sankt Petersburg.

“ Îngerul Sălbatic” a susţinut în Polonia o conferinţă de presă la hotelul Radisson Blu unde a povestit, în exclusivitate, pentru Bistriţeanul.ro ce amintiri are despre ţara noastră: “…..”

Cititi continuarea articolului si urmariti un video de la plecarea Nataliei din Polonia pe site-ul bistriteanul.ro la urmatorul link:

http://www.bistriteanul.ro/video–foto-din-polonia-natalia-oreiro-isi-saluta-fanii-din-romania-1389108540201.htmlNatalia canta Cambio Dolor la Moscova
Publicat in 8 Dec 2013 de Mirela in Galerie, Video cu 0 Comentarii

Natalia canta un fragment din Cambio Dolor in Rusia (Moscova) (sursa: vk.com/natalia_oreiro_siempre):


Natalia Oreiro _ canto en Rusia 2013 de goblin-k
Todos me miran – video
Publicat in 28 Nov 2013 de Mirela in Sedal, Video cu 0 ComentariiNoua sectiune video
Publicat in 14 Mar 2012 de Monica in Site, Video cu 0 Comentarii

Avem o noua arhiva video, unde se pot descarca fisierele video, legaturi la canalul nostru YouTube si capturile din galerie. Folosim serviciul FileServe pentru gazduirea fisierelor, daca aveti sugestii pentru alte servicii de gazduire, lasati un comentariu: